Regio Amsterdam

Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan in de omgeving van Amsterdam en staat gastvrijheid voor jouw bovenaan? Dan is de Eventcrew opzoek naar jou! Word horecamedewerker en ga aan de slag in toffe horecalocaties, zoals De Proefzaak of bijvoorbeeld de Amsterdome. 

Deze bijbaan is perfect als je het belangrijk vindt om zelf te bepalen hoeveel uur jij werkt. Je werkrooster wordt namelijk bepaald op basis van jouw beschikbaarheid. Jij bepaalt dus helemaal zelf het aantal uur dat je per week werkt. Ideaal voor tijdens de studie! Bij de Eventcrew ben jij werkzaam in de bediening op mooie evenementen of in één van onze toffe horecalocaties, lekker divers! De Proefzaak is zo' schitterende horecalocatie, gasten komen hier om lekker te borrelen. Jij bent verantwoordelijk voor de bediening en bent het gezicht van onze locatie. In de Amsterdome ligt het anders, hier ga jij aan de slag op gave congressen, personeelsfeesten of andere zakelijke evenementen. Ook super tof!

Je werkzaamheden kunnen daardoor per dag verschillen. Dat betekent dat geen dag hetzelfde is bij de Eventcrew! De ene dag sta je achter de bar, de andere dag in de bediening of je bent helemaal verantwoordelijk voor jouw eigen foodcorner. Daarnaast werk je altijd in een jong en gezellig team, waarin iedereen hard werkt voor één doel: een super tevreden gast. En we betalen jou een bovengemiddeld salaris voor de horeca!

Als horecamedewerker brengt je het volgende mee:

  • Je bent een harde werker
  • Sterk gevoel voor teamverband
  • Gastvrijheid is jouw ding
  • Een representatieve houding met een grote glimlach

Jij gaat aan de slag bij:

Is een bepaalde locatie voor jou te ver reizen? Of werk je liever op een vaste locatie? Ook dat is mogelijk, geef het aan bij je sollicitatie!

Enthousiast geworden? Druk op de button en solliciteer! Of vul direct het inschrijfformulier in onderaan de pagina. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek.

Solliciteer

Schrijf je direct in

Vul het inschrijfformulier in, wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op!

Amersfoort Amsterdam Barneveld Gouda/Den Haag Lunteren Wijk bij Duurstede/Doorn

Voeg je CV toe (.doc,.docx,.pdf)

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Voor meer informatie hiervan zie ons Privacy Statement.

Wil je als eerste de leukste baantjes bij #Eventcrew in je mailbox?