Regio Gouda/Den Haag

Ben jij op zoek naar een goedbetaalde bijbaan in de regio Gouda en/of Den Haag en is gastvrijheid helemaal jouw ding? Dan is de Eventcrew opzoek naar jou! Word horecamedewerker en ga aan de slag bij het Spaansche Hof in Den Haag of het prachtige Oude Stadhuys in Gouda.

Flexibel werken wanneer het jou uitkomt! Deze bijbaan is perfect als je het belangrijk vindt om zelf te bepalen hoeveel uur jij per week werkt. Je wordt namelijk ingepland op basis van je eigen voorkeur. Bij de Eventcrew werk je tijdens de gaafste evenementen uiteenlopend van bruiloften tot een groots kick-off evenement. 

Je werkzaamheden zijn divers en verschillen per evenement. Dat betekent dat geen dag hetzelfde is bij de Eventcrew! De ene dag sta je achter de bar, de andere dag in de bediening of je bent helemaal verantwoordelijk voor jouw eigen foodcorner. Daarnaast werk je altijd in een gezellig en jong team, waarin iedereen hard werkt voor één en hetzelfde doel: een super tevreden gast. En we betalen jou een bovengemiddeld salaris voor de horeca!

Als horecamedewerker brengt je het volgende mee:

  • Sterk gevoel voor teamverband
  • Gastvrijheid is jouw ding
  • Een representatieve, gastvrije houding met een grote glimlach
  • Horecaervaring is een pré
  • Je bent een harde werker

Je gaat aan de slag op de volgende evenementenlocaties:

Eén van de genoemde locaties qua reisafstand te ver? Geen probleem! Geef het aan bij je sollicitatie en wij houden rekening met jouw voorkeur.

Druk op de button en solliciteer! Of vul direct het inschrijfformulier in onderaan de pagina. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek.

Solliciteer

Schrijf je direct in

Vul het inschrijfformulier in, wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op!

Amersfoort Amsterdam Barneveld Gouda/Den Haag Lunteren Wijk bij Duurstede/Doorn

Voeg je CV toe (.doc,.docx,.pdf)

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Voor meer informatie hiervan zie ons Privacy Statement.

Wil je als eerste de leukste baantjes bij #Eventcrew in je mailbox?