Regio Amsterdam

Voor de ombouwcrew in Amsterdam zoeken wij sterke kanjers voor het op- en afbouwen van evenementen in de Amsterdome. De nieuwste en tofste evenementenlocatie van Nederland!

Flexibel werken wanneer jij wilt: deze bijbaan is perfect als je graag zelf wilt bepalen hoeveel uur per week je werkt.  Jij geeft namelijk zelf aan hoeveel uur jij per week wilt werken. Voor de regio Amsterdam zijn wij op zoek naar sterke kanjers die het leuk lijken om te helpen met de ombouw van evenementen in de Amsterdome. Dat gaat van personeelsfeesten, beurzen, congressen tot andere zakelijke evenementen. 

Wat ga je doen? Voorafgaand aan een evenement wordt de locatie helemaal omgebouwd naar wens van de opdrachtgever. Hierbij kan je denken aan het sjouwen van (sta)tafels, stoelen, het op- en afbouwen van een podium of tribune of het ondersteunen bij de technische voorbereidingen. Voor de komst van de bezoekers, moet de locatie er tip top uit zien. Daar zorg jij voor! Uiteraard moet er na afloop van het evenement ook weer het e.e.a. afgebouwd worden. Dit alles doen we in een gezellig team van sterke jongens en meiden waarbij hard gewerkt wordt, maar er zeker ook ruimte is voor gezelligheid.

Als op- en afbouwer breng je het volgende mee:

  • Flexibiliteit en je houdt van hard werken
  • Sterke spierballen 
  • Een sterk teamgevoel
  • Enthousiasme en gezelligheid
  • Minimale leeftijd van 16 jaar

Jij gaat aan de slag bij evenementenlocatie:

Iets voor jou? Druk op de button en solliciteer! Of vul direct het inschrijfformulier in onderaan de pagina. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek.

Solliciteer

Schrijf je direct in

Vul het inschrijfformulier in, wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op!

Amersfoort Amsterdam Barneveld Gouda/Den Haag Lunteren Wijk bij Duurstede/Doorn

Voeg je CV toe (.doc,.docx,.pdf)

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Voor meer informatie hiervan zie ons Privacy Statement.

Wil je als eerste de leukste baantjes bij #Eventcrew in je mailbox?