Eventcrew zoekt eventcrew!

Chillen met vrienden én geld verdienen? Dat kan bij ons! Als jij in mei/juni nieuwe crewleden inschrijft bij de #Eventcrew, ontvang je €50 per nieuw crewlid! Dus kom met al je vrienden en/of vriedinnen bij de Eventcrew werken en verdien samen dikke flappen.

Werken bij de #Eventcrew!
Bij de Eventcrew kun je kiezen uit de leukste jobs van het land en werk je op een manier die het beste bij jou past! Bepaal je eigen rooster en geef je eigen voorkeur voor werkzaamheden aan. Zo kun je bijvoorbeeld werken in de bediening op evenementenlocaties of help je bij het ombouwen van evenementen. Wil jij weten wat het best bij jou past? Bekijk de functieomschrijvingen en geef jou voorkeur!

Hoe werkt het?
Je krijgt bij de eerst volgende uitbetaling van je loon €50 bijgestort, wanneer jouw vriend of vriendin in de periode van 1 mei tot 31 augustus minimaal 50 uur heeft gewerkt. Dit zijn ongeveer 5 werkdagen binnen 4 maanden, moet lukken toch? Het maakt niet uit hoeveel mensen je aandraagt, het liefst zo veel mogelijk! En dat is niet alles! Om de actie compleet te maken hebben we een extra prijs voor onze top 3 crewleden die de meeste vrienden en of vriendinnen weten te werven.

Dat is nog eens cashen zonder dat je er veel voor moet doen. Meld jouw vriend of vriendin aan via onderstaande button! (Let op, om mee te doen aan de actie kan aanmelden alleen via onderstaande sollicitatie knop.)

Solliciteer
Wil je als eerste de leukste baantjes bij #Eventcrew in je mailbox?