Flexibel werken wanneer jij wilt! Bij de Eventcrew kies je voor de leukste bijbaan van Nederland. Samenwerken in een gezellig team, op een manier die het beste bij jou past. Check snel of er iets tussen zit en schrijf je direct in. 

Staat jouw regio er niet tussen?

Je kunt altijd vrijblijvend inschrijven en dan gaan we samen kijken of we een passende bijbaan binnen de Eventcrew kunnen vinden!Meewerkend chauffeur

De Eventcrew is voor de logistiek opzoek naar kanjers in de regio Barneveld, die in het bezit zijn van een rijbewijs en het leuk vinden om mee te werken op toffe evenementen.

Flexibel werken wanneer jij wilt: deze bijbaan is perfect als je graag zelf wilt bepalen hoeveel uur per week je werkt. Jij geeft namelijk zelf aan hoeveel uur jij in de week wil werken. De Eventcrew is op zoek naar collega's die het leuk vinden om ritjes te maken naar onze verschillende locaties gelegen door heel Nederland. 

Wat ga je doen? Jij rijdt weg uit Barneveld met de spullen die nodig zijn op één van onze locaties. Daarvoor gebruik je één van onze busjes. Eenmaal aangekomen op locatie lever jij de spullen af en help jij gelijk mee op het evenement zelf! Hoe tof is dat? Na afloop van het evenement zorg je dat de spullen en het busje weer netjes worden afgeleverd in Barneveld. Dit alles doen we met een gezellig team waarbij er hard gewerkt wordt, maar waar ook zeker ruimte is voor gezelligheid.

Als meewerkend chauffeur brengt je het volgende mee:

  • Minimaal 1 jaar in het bezit van een B-rijbewijs
  • Sterk gevoel voor teamspirit
  • Flexibiliteit en je houdt van hard werken
  • Enthousiasme en gezelligheid
  • Gastvrijheid staat bij jou op één

Jij vertrekt vanaf:

En gaat aan de slag op de volgende evenementenlocaties:

Ben jij de verbining tussen opslag en locaties én vindt jij het leuk om te werken op evenementen? Dan is de Eventcrew opzoek naar jou!

Solliciteer

Op- en afbouwers Kleindierenmarkt

De Eventcrew is opzoek naar jonge kanjers voor het op-en afbouwen van de Kleindierenmarkt in de Midden Nederland Hallen.

Iedere woensdag vindt de Kleindierenmarkt plaats in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Een leuke markt waar je gezellig overdekt rond kunt wandelen en kunt genieten van talloze leuke en bijzondere (huis)dieren. Voor de Kleindierenmarkt is de Eventcrew opzoek naar jonge kanjers die wekelijks op dinsdag en woensdag van 13:00 tot 17:00 uur willen helpen met op-en afbouwen van de stands.

Als op- en afbouwer breng je het volgende mee:

  • Tussen de 14 en 17 jaar
  • Sterk gevoel voor teamspirit
  • Je houdt van hard werken
  • Enthousiasme en gezelligheid
  • Mogelijkheid om op dinsdag of woensdag te werken

Op welke locatie ben je werkzaam?

Vind jij het leuk om wekelijks mee te helpen en ben jij op deze dagen vrij van school? Dan is de Eventcrew opzoek naar jou! Solliciteer direct!

Solliciteer

Toch niet helemaal wat je zoekt?

Heb je liever veel persoonlijk contact met gasten en ligt jouw hart bij de horeca? Check dan onze horecacrew vacatures en wie weet zit er iets voor je tussen!

#Horecacrew vacatures
Wil je als eerste de leukste baantjes bij #Eventcrew in je mailbox?