Waar ga ik werken?

Als member van de Eventcrew werk je voor TeKa Groep, een allround speler in de event-, catering- en horecabranche in Nederland. Met 19 eigen unieke eventlocaties, verspreid door het hele land, organiseren we elk jaar meer dan 1.500 uiteenlopende evenementen van bruiloften, personeelfeesten, congressen tot grootse beurzen.

Bij TeKa Groep geloven we in de kracht van inspirerende locaties. Alle locaties hebben namelijk een bijzonder verhaal; van Nederlands eerste circulaire evenementenlocatie Amsterdome tot prachtige kastelen als bijvoorbeeld Kasteel Duurstede. Zo creëren we dag in dag uit unieke ervaringen en belevingen. En jij kan daar aan bijdragen! De locaties bevinden zich verspreid over het hele land, te denken valt aan Amersterdam, Amersfoort, Barneveld, Wijk bij Duurstede, Laren, Doorn, Gouda en Den Haag. Kies de regio die het makkelijkst voor jou te bereiken is en schrijf je in!

Het Centraal Ketelhuis
Het best bewaarde industriële geheim
Het Centraal Ketelhuis

Het Centraal Ketelhuis is dé industriële locatie op het terrein De Wagenwerkplaats in Amersfoort. Het is centraal gelegen en op loopafstand van station Amersfoort Centraal.

Check de site
De Midden Nederland Hallen
Groots evenementencomplex
De Midden Nederland Hallen

De Midden Nederland Hallen is een groot, multifunctioneel en modern evenementencomplex in het hart van Nederland; Barneveld.

Check de site
De Rijtuigenloods
Dé industriële eventlocatie
De Rijtuigenloods

De Rijtuigenloods in Amersfoort is een grote industriële evenementenlocatie met een capaciteit tot 2000 personen en meerdere. Gelegen op loopafstand van station Amersfoort.

Check de site
Oranjerie Hydepark
Een chique rijksmonument
Oranjerie Hydepark

Of het nu gaat om een klantendag, netwerkevent of relatiebijeenkomst; Oranjerie Hydepark in Doorn is de perfecte plek. Een exclusieve locatie gelegen op een prachtig landgoed.

Check de site
Het Oude Stadhuys
Monumentale locatie in centrum
Het Oude Stadhuys

Het Oude Stadhuys is één van de mooiste monumentale panden van Nederland. Het is gebouwd in de vijftiende eeuw en staat midden in het sfeervolle, historische stadshart van Gouda.

Check de site
Station Soestdijk
Station met koninklijk randje!
Station Soestdijk

Gevestigd in het oude stationsgebouw van Soestdijk waar de trein voor de deur stopt ligt Station Soestdijk. Een sfeervolle horeca- en eventlocatie.

Check de site

Overtuigd?

Schrijf je vrijblijvend in, je zit nergens aan vast!

Join #EventCrew
Wil je als eerste de leukste baantjes bij #Eventcrew in je mailbox?