Regio Amersfoort/Utrecht

Ben jij op zoek naar een flexibele en goedbetaalde baan in de omgeving Utrecht/Amersfoort en is gastvrijheid helemaal jouw ding? Dan is de Eventcrew opzoek naar jou! Word horecamedewerker en ga aan de slag op de tofste horeca- en evenementenlocaties!

Deze bijbaan is perfect als je graag zelf wilt bepalen hoeveel uur je werkt per week. Je wordt namelijk ingepland op basis van jouw eigen voorkeur. Ideaal voor tijdens de studie! Als member van de Eventcrew werk je in de horeca of tijdens de gaafste evenementen, uiteenlopend van horeca, schitterende bruiloften tot grote zakelijke evenementen.

Je werkzaamheden zijn per dag verschillend. Het ene moment sta je achter de garderobe, het andere moment in de bediening en soms ben je helemaal verantwoordelijk voor je eigen foodcorner! Daarnaast werk je altijd in een gezellig en jong team, waarin iedereen hard werkt voor één en hetzelfde doel: een super tevreden gast. En... we betalen jou een bovengemiddeld salaris voor de horeca!

Als horecamedewerker breng je het volgende mee:

  • Een representatieve, gastvrije houding met een grote glimlach
  • Sterk gevoel voor teamverband
  • Je bent een harde werker
  • Gastvrijheid staat voor jou bovenaan

Je gaat aan de slag op de volgende evenementenlocaties:

Eén van de genoemde locaties qua reisafstand te ver? Geen probleem! Geef het aan bij je sollicitatie en wij houden rekening met jouw voorkeur.

Druk op de button en solliciteer! Of vul direct het inschrijfformulier in onderaan de pagina. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek.

Solliciteer

Schrijf je direct in

Vul het inschrijfformulier in, wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op!

Amersfoort Amsterdam Barneveld Gouda/Den Haag Lunteren Wijk bij Duurstede/Doorn

Voeg je CV toe (.doc,.docx,.pdf)

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Voor meer informatie hiervan zie ons Privacy Statement.

Wil je als eerste de leukste baantjes bij #Eventcrew in je mailbox?