Regio Barneveld

Ben jij op zoek naar flexibel en goedbetaald werk in de regio Barneveld? En staat gastvrijheid bij jou bovenaan? Dan is de Eventcrew opzoek naar jou! Word horecamedewerker en gaan aan de slag bij de twee tofste evenementelocaties van de regio, Kasteel de Schaffelaar en de Midden Nederland Hallen.

Deze bijbaan is perfect om te combineren met je studie of als jij het belangrijk vind om zelf te bepalen hoeveel uur je per week wilt werken. Je wordt namelijk ingepland op basis van je eigen voorkeur. Als horecamedewerker bij de Eventcrew ben jij werkzaam tijdens de gaafste evenementen. Zo werk je bijvoorbeeld de ene dag op een bruiloft en sta je de week er na op een toffe beurs.

Je werkzaamheden zijn per evenement verschillend, ieder evenement is immers weer anders. Zo sta je achter de bar, dan weer in de bediening of ben je verantwoordelijk voor de garderobe. Daarnaast werk je altijd in een gezellig en jong team, waarin iedereen hard werkt voor één en hetzelfde doel: een super tevreden gast. En we betalen jou een bovengemiddeld salaris voor de horeca!

Als horecamedewerker brengt je het volgende mee:

  • Gastvrijheid staat op één
  • Je bent een harde werker
  • Een representatieve, gastvrije houding met een grote glimlach
  • Sterk gevoel voor teamverband
  • Horecaervaring is een pré

Je gaat aan de slag op de volgende evenementenlocaties:

Iets voor jou? Druk op de button en solliciteer! Of vul direct het inschrijfformulier in onderaan de pagina. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek.

Solliciteer

Schrijf je direct in

Vul het inschrijfformulier in, wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op!

Amersfoort Amsterdam Barneveld Gouda/Den Haag Lunteren Wijk bij Duurstede/Doorn

Voeg je CV toe (.doc,.docx,.pdf)

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Voor meer informatie hiervan zie ons Privacy Statement.

Wil je als eerste de leukste baantjes bij #Eventcrew in je mailbox?