Horecacrew omgeving Ede/Veenendaal/Lunteren

Ben jij op zoek naar een toffe bijbaan in de omgeving Lunteren/Veenendaal/Ede en is gastvrijheid helemaal jouw ding? Dan is de Eventcrew opzoek naar jou! Word horecamedewerker en ga op oproepbasis aan de slag bij toffe evenementenlocaties in de regio. Liever werkzaam op een vaste locatie? Geen probleem, geef jouw voorkeur aan bij je sollicitatie.

Deze bijbaan is perfect als je het belangrijk vindt om zelf te bepalen hoeveel uur jij per week werkt. Je wordt namelijk ingepland op basis van je eigen voorkeur. deaal dus voor tijdens de studie of om te combineren een drukke thuissituatie! Bij de Eventcrew ben je werkzaam op de tofste evenementen, uiteenlopend van feesten, bruiloften tot grote evenementen.

Je werkzaamheden zijn per dag verschillend. Dat betekent dat geen dag hetzelfde is bij de Eventcrew! De ene dag sta je achter de garderobe, de andere dag in de bediening of je bent helemaal verantwoordelijk voor jouw eigen foodcorner. Daarnaast werk je altijd in een gezellig en gemotiveerd team, waarin iedereen hard werkt voor één doel: een super tevreden gast. En niet geheel onbelangrijk... we betalen jou een bovengemiddeld salaris voor de horeca!

Als horecamedewerker breng je het volgende mee:

  • Sterk gevoel voor teamverband.
  • Gastvrijheid is jouw ding.
  • Je bent een harde werker.
  • Een representatieve houding met een grote glimlach.

Jij gaat aan de slag bij:

Eén van de genoemde locaties qua reisafstand te ver? Geen probleem! Geef het aan bij je sollicitatie, dan kunnen wij rekening houden met jouw voorkeur.

Druk op de button en solliciteer direct! Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op voor een eerste kennismaking.

Solliciteer
Wil je als eerste de leukste baantjes bij #Eventcrew in je mailbox?