Regio Ede/Hoevelaken/Lunteren

Ben jij op zoek naar een toffe bijbaan in de omgeving Lunteren/Hoevelaken/Ede en is gastvrijheid helemaal jouw ding? Dan is de Eventcrew opzoek naar jou! Word horecamedewerker en ga aan de slag bij Congrescentrum De Werelt in Lunteren, Hoeve Sparrendam in Hoevelaken, De Mauritskazerne in Ede of De Veenderhoeve in Veenendaal!

Deze bijbaan is perfect als je het belangrijk vindt om zelf te bepalen hoeveel uur jij per week werkt. Je wordt namelijk ingepland op basis van je eigen voorkeur. Ideaal voor tijdens de studie! Bij de Eventcrew ben je werkzaam op de tofste evenementen, uiteenlopend van een feest, bruiloft of beurs tot een groot congres.

Je werkzaamheden zijn per dag verschillend. Dat betekent dat geen dag hetzelfde is bij de Eventcrew! De ene dag sta je achter de garderobe, de andere dag in de bediening of je bent helemaal verantwoordelijk voor jouw eigen foodcorner. Daarnaast werk je altijd in een jong en gezellig team, waarin iedereen hard werkt voor één doel: een super tevreden gast. En... we betalen jou een bovengemiddeld salaris voor de horeca!

Als horecamedewerker brengt je het volgende mee:

  • Sterk gevoel voor teamverband
  • Gastvrijheid is jouw ding
  • Je bent een harde werker
  • Een representatieve houding met een grote glimlach

Jij gaat aan de slag bij:

Eén van de genoemde locaties qua reisafstand te ver? Geen probleem! Geef het aan bij je sollicitatie en wij houden rekening met jouw voorkeur.

Druk op de button en solliciteer! Of vul direct het inschrijfformulier in onderaan de pagina. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek. 

Solliciteer

Schrijf je direct in

Vul het inschrijfformulier in, wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op!

Amersfoort Amsterdam Barneveld Gouda/Den Haag Lunteren Wijk bij Duurstede/Doorn

Voeg je CV toe (.doc,.docx,.pdf)

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Voor meer informatie hiervan zie ons Privacy Statement.

Wil je als eerste de leukste baantjes bij #Eventcrew in je mailbox?