Regio Wijk bij Duurstede/Doorn

Ben jij op zoek naar een leuke en flexibele horecabijbaan in de omgeving van Wijk bij Duurstede/Doorn en past het woord gastvrij helemaal bij jou? Kom werken bij de Eventcrew en ga aan de slag bij Kasteel Duurstede en/of Oranjerie Hydepark! 

Zelf bepalen hoeveel uur je werkt en op welke dag. Deze bijbaan is perfect om te combineren met je studie of andere werkzaamheden. Je wordt namelijk ingepland op basis van je eigen voorkeur. Kan je dus een week niet werken? Geen probleem! Als horecamedewerker werk je op het sprookjesachtige Kasteel Duurstede of Oranjerie Hydepark in Doorn. Als horecatopper ben jij werkzaam op uiteenlopende evenemnenten, van schitterende bruiloften, personeelsfeesten tot zakelijke evenementen!

Je werkzaamheden zijn divers en kunnen per dag verschillen. De ene dag sta je achter de bar en de andere dag ben je helemaal verantwoordelijk voor jouw eigen foodcorner. Daarnaast werk je altijd in een enthousiast en jong team, waarin iedereen hard werkt voor één en hetzelfde doel: een super tevreden klant. Bovendien betalen jou een bovengemiddeld salaris voor de horeca!

Als horecamedewerker brengt je het volgende mee:

  • Sterk gevoel voor teamverband
  • Een representatieve houding
  • Altijd een glimlach op je gezicht
  • Gastvrijheid is jouw ding
  • Je bent een harde werker
  • Horecaervaring is een pré

Je gaat aan de slag op de volgende evenementenlocaties:

Eén van de genoemde locaties qua reisafstand te ver? Geen probleem! Geef het aan bij je sollicitatie en wij houden rekening met jouw voorkeur.

Druk op de button en solliciteer! Of vul direct het inschrijfformulier in onderaan de pagina. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek.

Solliciteer

Schrijf je direct in

Vul het inschrijfformulier in, wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op!

Amersfoort Amsterdam Barneveld Gouda/Den Haag Lunteren Wijk bij Duurstede/Doorn

Voeg je CV toe (.doc,.docx,.pdf)

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Voor meer informatie hiervan zie ons Privacy Statement.

Wil je als eerste de leukste baantjes bij #Eventcrew in je mailbox?