Regio Amersfoort

Voor de ombouwcrew zijn wij opzoek naar sterke kanjers voor het op- en afbouwen van evenementen in Amersfoort op de Wagenwerkplaats.

Flexibel werken wanneer jij wilt: deze bijbaan is perfect als je graag zelf wilt bepalen hoeveel uur jij werkt per week. Dit geef je namelijk zelf aan. Voor de regio Amersfoort zijn wij op zoek naar sterke kanjers die het leuk lijken om te helpen met de ombouw van de locaties. Het gaat daarbij voornamelijk om evenementenlocatie De Rijtuigenloods, gelegen op slechts 5 minuten lopen van station Amersfoort! 

Wat ga je doen? Voorafgaand aan een evenement wordt de locatie helemaal omgebouwd naar wens van de opdrachtgever. Hierbij kan je denken aan het sjouwen van (sta)tafels, stoelen, het op- en afbouwen van een podium of tribune of het ondersteunen bij de technische voorbereidingen. Voor de komst van de bezoekers moet de locatie er tip top uit zien. Daar zorg jij voor! Uiteraard moet er na afloop van het evenement ook weer het e.e.a. afgebouwd worden. Dit alles doen we met in een gezellig team van sterke jongens en meiden waarbij hard gewerkt wordt, maar waar er zeker ook ruimte is voor gezelligheid.

Als op- en afbouwer breng je het volgende mee:

  • Een sterk teamgevoel
  • Flexibiliteit en je houdt van hard werken
  • Sterke spierballen
  • Minimale leeftijd van 16 jaar
  • Enthousiasme en gezelligheid

Jij gaat aan de slag bij evenementenlocatie:

Iets voor jou? Druk op de button en solliciteer! Of vul direct het inschrijfformulier in onderaan de pagina. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek.

Solliciteer

Schrijf je direct in

Vul het inschrijfformulier in, wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op!

Amersfoort Amsterdam Barneveld Gouda/Den Haag Lunteren Wijk bij Duurstede/Doorn

Voeg je CV toe (.doc,.docx,.pdf)

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Voor meer informatie hiervan zie ons Privacy Statement.

Wil je als eerste de leukste baantjes bij #Eventcrew in je mailbox?