Regio Barneveld

Voor de ombouwcrew zijn wij opzoek naar sterke kanjers voor het op- en afbouwen van evenementen in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. 

Flexibel werken wanneer jij wilt: deze bijbaan is perfect als je graag zelf wilt bepalen hoeveel uur per week je werkt. Jij geeft namelijk zelf aan hoeveel uur jij  in de week wilt werken. Jaarlijks vinden er honderden evenementen plaats in de Midden Nederland Hallen. Dat gaat van productpresentaties, personeelsfeesten tot grote beurzen en congressen. De Eventcrew is op zoek naar sterke kanjers die het leuk lijken om te helpen met de ombouw van de locatie. Eerst kennismaken? Meld je aan voor de kennismakingsdag op één van de locaties! 

Wat ga je doen? Voorafgaand aan een evenement wordt de locatie helemaal omgebouwd naar wens van de opdrachtgever. Hierbij kan je denken aan het sjouwen van (sta)tafels, stoelen, het op- en afbouwen van een podium of tribune of het ondersteunen bij de technische voorbereidingen. Voor de komst van de bezoekers, variërend van 100 tot 5.000 personen, moet de locatie er tip top uit zien. Daar zorg jij voor! Uiteraard moet er na afloop van het evenement ook weer het e.e.a. afgebouwd worden. Dit alles doen we met een gezellig team van sterke jongens en meiden waarbij hard gewerkt wordt, maar waar zeker ook ruimte is voor gezelligheid.

Als op- en afbouwer breng je het volgende mee:

  • Sterk gevoel voor teamspirit
  • Flexibiliteit en je houdt van hard werken
  • Sterke spierballen 
  • Minimale leeftijd van 16 jaar
  • Enthousiasme en gezelligheid

Jij gaat aan de slag bij evenementenlocatie:

Iets voor jou? Druk op de button en solliciteer! Of vul direct het inschrijfformulier in onderaan de pagina. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek.

Solliciteer

Schrijf je direct in

Vul het inschrijfformulier in, wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op!

Amersfoort Amsterdam Barneveld Gouda/Den Haag Lunteren Wijk bij Duurstede/Doorn

Voeg je CV toe (.doc,.docx,.pdf)

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Voor meer informatie hiervan zie ons Privacy Statement.

Wil je als eerste de leukste baantjes bij #Eventcrew in je mailbox?